Last Updated: فروردین 7ام, 1403

0 تا صد آموزش طراحی سایت

طراحی سایت و از کجا شروع کنم؟ این سوالی است که ممکن است برای بسیاری از افراد علاقمند به طراحی وب سایت پیش بیاید. آموزش طراحی سایت نیازمند کسب اطلاعات در زمینه های مختلف مانند سئو سایت، سرعت سایت و بهینه سازی و کدنویسی است. بنابراین باید قدم به قدم و به صورت مقدماتی تا پیشرفته تمامی نکات مربوط را آموزش دید. در ادامه به هر آنچه که لازم است برای آموزش صفر تا 100 طراحی وب سایت پرداخته ایم.

چرا باید طراحی سایت یاد بگیریم؟

چرا باید طراحی سایت یاد بگیریم؟

یادگیری طراحی سایت امروزه به یکی از محبوب ترین مشاغل دنیا تبدیل شده است. با افزایش روز افزون استفاده از دنیای دیجیتال، داشتن یک وب سایت حرفه ای برای هر کسب و کاری ضرورری است. بنابراین طراح سایت یکی از مشاغلی است که باید در جامعه وجود داشته باشد. به جرات می توان گفت یادگیری طراحی وب سایت یک راه عالی برای درآمدزایی می تواند باشد. دلایل زیر می تواند شما را برای ورود به دنیای طراحی قانع کند.

  • درآمد مناسب: با طراحی برای کسب و کارهای بزرگ و کوچک و آنلاین شاپ ها می توانید به درآمد مناسبی برسید.
  • امینت شغلی: ورود به دنیای وب سایت و طراحی با توجه به افزایش تقاضا باعث می شود تا در آینده به صورت حضوری و دورکار از امنیت شغلی برخوردار باشید. چرا طراحی سایت حرفه ای و اصولی طبق قواعد سئو، یک شغل پرطرفدار در ایران می باشد.
  • امکان دورکاری: همانطور که اشاره شد، تنها با یک لپ تاپ و اینترنت می توانید در هر جایی که هستید کار انجام دهید.

چگونه طراح سایت شویم؟

چگونه طراح سایت شویم؟

مانند هر شغل دیگری، اولین و مهم‌ترین قدم برای طراح سایت شدن، داشتن نقشه راه است و تنها نباید به دانش تئوری و اموزش آکادمیک اکتفا کنید. در چهار مرحله به پاسخ سوال چگونه طراح سایت شویم پاسخ خواهیم داد.

مرحله 1: یادگیری زبان HTML

زبان HTML که مخفف (Hyper Text Markup Language) است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که HTML یک زبان برنامه ای است در حالیکه این تصور غلط است و زبان نشانه گذاری است. به عنوان یک طراح باید تسلط کافی را به این زبان داشته باشید.فراموش نکنید که این زبان سخت نیست و زمان زیادی را از شما نمی گیرد. کاربرد استفاده از آن نیز برای طراحی بدنه سایت و صفحات است.

مرحله 2: یادگیری زبان CSS

دومین مرحله بعد از یادگیری زبان HTML، یادگیری زبان CSS یا  (Cascading Style Sheets) یعنی برگه های آبشاری می باشد. این زبان نیز یک زبان نشانه گذاری است با این تفاوت که برای جزئیات مانند رنگ، سایز، فونت، کادربندی و دیگر جزییات استفاده می شود.

زبان‌های دیگری نیز مانند زبان جاوا اسکریپت هستند که برای طراحی سایت استاتیک مورد استفاده قرار می گیرند. یادگیری این زبان لازم نیست اما می تواند برای طراحی بسیاری از طراحی ها مورد استفاده قرار بگیرد. 

مرحله 3: یادگیری زبان سمت سرور (PHP)

زبان برنامه نویسی‌ای که درخواست های کاربران را در نظر بگیرد و آنالیز کند PHP نام دارد. با یادگیری زبان PHP شما می‌توانید کدها و اسکریپت هایی بنویسید که از کاربر اطلاعاتی گرفته، پردازش می‌کند و در نهایت نتیجه و خروجی را نشان می دهد. به طور مثال سایت‌هایی مانند ویکی پدیا و فیس بوک در backend از این زبان استفاده می‌کنند.

مهم‌ترین قدم برای شروع و آموزش 0 تا صد طراحی سایت، دانستن نقشه راه است. به این صورت که بدانید از کجا باید شروع کنید و چه مراحلی باید طی شود. آموختن تئوری طراحی سایت، زبان‌های نشانه گذاری، ابزارهای طراحی سایت، ارائه نمونه کار و در نهایت اشتغال در زمینه طراحی سایت و کسب تجربه به تریتیب مراحل یادگیری این رشته هستند. 

انواع روش‌های طراحی وب سایت

انواع روش‌های طراحی وب سایت

روش‌های طراحی سایت یکی از عوامل مهم برای ایجاد تجربه کاربری موثر و جذاب است. در اینجا به برخی از انواع روش‌های طراحی سایت پرداخته خواهد شد که می‌تواند به شما در ایجاد یک وبسایت حرفه‌ای و کارآمد کمک کند.

  1. روش طراحی سایت استاتیک:

در این روش، صفحات وبسایت با استفاده از HTML و CSS طراحی می‌شوند. این روش برای وب سایت‌های ساده و کم حجم مناسب است و عموماً به عنوان یک راه سریع و ارزان برای طراحی سایت استفاده می‌شود.

  1. روش طراحی سایت پویا:

این روش شامل استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی پیشرفته‌تری مانند PHP، JavaScript و MySQL است. با استفاده از این روش، صفحات وبسایت می‌توانند دارای امکانات پویا و تعاملی مانند فرم‌های ثبت نام، سیستم‌های مدیریت محتوا و فروشگاه آنلاین باشند.

۳. روش طراحی سایت UX/UI:

این روش متمرکز بر بهبود تجربه و طراحی رابط کاربری است. با توجه به تحقیقات و آزمایش‌های کاربری، وبسایت شما بر اساس نیازها و انتظارات کاربران بهبود یافته و طراحی می‌شود. این روش به شما کمک می‌کند تا وب‌سایتی را ایجاد کنید که درک و استفاده آسانی داشته باشد و کاربران را جذب کند.

۴. روش طراحی سایت ریسپانسیو:

در این روش، سایت به‌طور خودکار به اندازه صفحه نمایش دستگاه کاربر تنظیم می‌شود. با استفاده از تکنیک‌های مربوط به طراحی وب ریسپانسیو، سایت بر روی تلفن همراه، تبلت و رایانه شخصی به صورت مناسب نمایش داده می‌شود و تجربه کاربری بهتری فراهم می‌کند.

  1. روش طراحی سایت مدرن:

این روش طراحی سایت در برگیرنده استفاده از آخرین تکنولوژی‌ها و روش‌های طراحی است. سایت‌های مدرن از عناصری مانند پارالاکس، انیمیشن‌ها، صفحات فول اسکرین و طراحی متنوع استفاده می‌کنند تا تجربه بصری جذابی را برای کاربران ایجاد کنند.

دسته بندی: بلاگ, طراحی سایت

Leave A Comment